Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat > Illes Balears > Ferrocarril de Sóller > Tren de Sóller > Estacions > Son Sardina
Horaris dels trens de Catalunya
     
Tren Palma-Sóller. Estacions
Son Sardina


Mostra Ferrocarrils de Mallorca en un mapa més gran
L'estació de Son Sardina (PK 5,0) es situa al peu del carretera de Palma a Sóller, al nucli de Son Sardina de la ciutat de Palma. Just al costat de l'estació de Son Sardina del tren de Sóller s'hi situa l'estació del metro de Palma amb el mateix nom. L'estació disposa de dues vies, la general i una desviada a la dreta d'aquesta. Té dues andanes, una a l'esquerra de la general i una altra entre les dues vies. A la via desviada segueix una via morta direcció Palma. Son Sardina era utilitzada per als autocars de turistes com a estació de partida del seu trajecte pel tren de Sóller.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs i Albert H.A. - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Arribant a Son Sardina des de Palma, amb les vies del metro en paral·lel (agost 2012) Tren entrant a Son Sardina procedent de Sóller. A l'esquerra l'estació del metro de Palma (agost 2012) Sortida de l'estació de Son Sardina cap a Sóller (agost 2012) Vista general de l'estació de Son Sardina, amb les dues vies exisents (agost 2012)

Entrada a Son Sardina pel costat Palma (agost 2012) Vista general de l'entrada a l'estació de Son Sardina, on destaca la via morta a la dreta (agost 2012) Vista dels edificis de Son Sardina, que acullen els Amics del Ferrocarril de les Balears (setembre 2008) Tren arribant a l'estació de Son Sardina (setembre 2006)

direcció Palma
< Palma
Retorn a estacions tren de Sóller
direcció Sóller
Son Reus >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional