Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > FGC > Línia Lleida-La Pobla > Serveis
Horaris dels trens de Catalunya
  Serveis

La línia de Lleida a la Pobla de Segur té dues tipologies de serveis: els trens regulars i els trens turístics, formats per material històric.
Els serveis regulars són oferts pels trens dièsel GTW de la sèrie 331, oferint serveis entre Lleida-Pirineus i la Pobla de Segur i serveis parcials entre Lleida-Pirineus i Balaguer. Els trens circulen tots els dies i paren a totes les estacions, amb un seguit de parades facultatives on només s'hi atura si es sol·licita.
Els serveis turístics són coberts mitjançant un tren històric amb cotxes i dues locomotores dièsel (10817 i 10820, "ye-yé") sota la denominació Tren dels Llacs. Circula els dissabtes d'abril a octubre, cal fer reserva prèvia i té parades només a Lleida-Pirineus, Balaguer i la Pobla de Segur, amb parades facultatives a Cellers-Llimiana i Tremp.

Servei Recorregut i parades Temps de viatge Circula Exp Dl-Dv Exp Ds Exp Dg Trens que presten servei
LP.1 Lleida-Pirineus - La Pobla de Segur. Para a totes les estacions 1 h 35 min Diari 4+4 2+2 3+3 UT 331
LP.2 Lleida-Pirineus - Balaguer. Para a totes les estacions 24 min Diari 6+6 7+7 6+7 UT 331
LP.3 Lleida-Pirineus - La Pobla de Segur. Para a Lleida, Balaguer i la Pobla de Segur (facultatives a Cellers i Tremp) 2h 00 min Abril-Octubre - 1+1 - Locomotores 10817 i 10820+cotxes

Anar a Inici línia Lleida-La Pobla
Història Serveis Estacions Traçat Trens Tren històric. Tren dels Llacs Característiques tècniques Projectes i futur
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional