Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà > Figaró
xarxa de via ampla
07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà
codi estació: 77103


Mostra un mapa més gran
L'estació de Figaró (PK 42,3 de la línia Barcelona-Vic-Ripoll) està situada al terme municipal de Figaró-Montmany, a l'oest del nucli de Figaró a l'altra riba del riu Congost i de la carretera C-17. El tren va arribar a Figaró el 1875 amb la inauguració del tram de Granollers a Vic. Les instal·lacions actuals compten amb dues vies, la general (via 1) i una desviada a l'esquerra d'aquesta (via 3). Disposa de dues andanes laterals comunicades mitjançant un pas a nivell i l'edifici de viatgers es situa a la dreta, mirant cap a Vic, però curiosament i donat el reduït espai existent l'edifici es situa al cap de l'andana de la via 1 costat Sant Martí de Centelles. L'edifici és de dues plantes i a la seva planta baixa acull una oficina d'informació dels Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Les andanes disposen d'un refugi-marquesina per esperar els trens.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers del Figaró (agost 2004) Unitat 440 passant sense parar pel Figaró (agost 2004) Vista de l'edifici de viatgers, que queda a l'extrem de les andanes costat Vic (agost 2004) Detall del semàfor de la via 2 (agost 2004)

direcció Barcelona Índex Línia 07 direcció Vic/Puigcerdà
< La Garriga Sant Martí de Centelles >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional