Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou > Fornells de la Selva
xarxa de via ampla
02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou
codi estació: 79205

 
   


Mostra un mapa més gran
L'estació de Fornells de la Selva (PK 200,4 de la línia Tarragona-Barcelona-Portbou) es situa al nord del nucli urbà de Fornells de la Selva. El tren va arribar per primer cop a Fornells l'any 1862 amb l'entrada en servei del tram de Maçanet a Girona. L'estació actualment és un baixador que disposa de les dues vies generals amb andanes laterals comunicades a través d'un pas a nivell. L'edifici de viatgers es situa a la dreta de les vies, mirant sentit Portbou, i és de dues plantes si bé avui dia roman tancat al públic com a dependència ferroviària d'ús habitual. Actualment acull l'Associació d'Amics del Ferrocarril de les Comarques Gironines que a més disposa d'un circuit de vapor viu al jardí just al costat de l'estació.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
L'edifici de viatgers de Fornells (octubre 2004) Al costat de l'estació hi ha un jardí amb un circuït de vapor viu (octubre 2004) Les vies, de 5" i 7 1/4" amb l'estació al fons (octubre 2004) L'edifici de viatgers des de l'andana de la via 1 (octubre 2004)

L'estació de Fornells vista des de l'andana de la via 2 (octubre 2004) Unitat 440 baixant de Portbou cap a Barcelona-Sants (octubre 2004) Catalunya Exprés passant cap a Girona i Figueres (octubre 2004) El Talgo Mare Nostrum circulant cap a Girona i França (octubre 2004)

direcció Maçanet/Barcelona Índex Línia 02 direcció Girona/Portbou
< Riudellots Girona >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional