Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà > Queixans
xarxa de via ampla
07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà
estació fora de servei

Mostra un mapa més gran
L'estació de Queixans (PK 44,7 de la línia Ripoll-Puigcerdà) és un baixador en el qual van deixar de parar-hi trens l'any 2004, aprofitant un canvi d'horaris. El ferrocarril va arribar a Queixans el 1922 amb l'obertura de la línia de La Molina a Puigcerdà. L'estació està situada al terme municipal de Fontanals de Cerdanya, a prop de l'entitat de població de Queixans. Les instal·lacions ferroviàries són molt senzilles, constant de la via general amb una andana a la dreta (mirant direcció Puigcerdà), en la qual hi ha l'antic edifici de viatgers, de dues plantes i golfes. Actualment aquest edifici acull una cafeteria-restaurant.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers de l'estació de Queixans (setembre 2004) Tren procedent de Ripoll arriba al baixador de Queixans (setembre 2004) La 440-133 sense reformar estacionada a l'estació (setembre 2004) Sortint cap a Puigcerdà, amb el nou pont de la N-152 que subsitueix l'antic pas a nivell (setembre 2004)

direcció Ripoll/Barcelona Índex Línia 07 direcció Puigcerdà
< Urtx-Alp Puigcerdà >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional