Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 01.Línia Barcelona-Mataró-Blanes-Maçanet > Tordera
xarxa de via ampla
01.Línia Barcelona-Mataró-Blanes-Maçanet
codi estació: 79607
Taquilla de bitllets Informació Lavabos Cafeteria Prohibit fumar   Bus

 
   


Mostra Estacions adif RMB en un mapa més gran
L'estació de Tordera (PK 65,9 de la línia Barcelona-Mataró-Maçanet) està situada al nord del nucli urbà, a l'altre costat del riu, a la zona industrial de Can Verdalet. El tren va arribar a Tordera l'any 1859, amb la posada en servei del tram des d'Arenys de Mar. L'estació de Tordera actual consisteix en un simple baixador amb andana a la dreta de la via general i un edifici de viatgers de tres cossos, amb la zona central de dues plantes. La planta baixa acull una cafeteria que també realitza les funcions de venda de bitllets. L'estació es remodelarà properament, amb la construcció d'un nou edifici de planta única destinats als viatgers, amb vestíbul, zona de venda de bitllets, cafeteria i lavabos. L'actual edifici s'enderrocarà. També es preveu prolongar l'andana fins els 200 metres, a una alçada de 68 centímetres respecte el carril, i es crearà una nova zona d'aparcament.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Andana i tren estacionat (març 2010) Vista lateral de l'edifici de viatgers (març 2010) Mirant cap a Maçanet (març 2010) Vies en desús des del tren (març 2010)

L'edifici de viatgers de Tordera (agost 2004) Indicadors de direcció (agost 2004) Unitat 447-067 arribant al baixador de Tordera (agost 2004) El mateix tren sortint a 70km/h cap a Maçanet-Massanes (agost 2004)

direcció Blanes/Barcelona Índex Línia 01 direcció Maçanet
< Blanes Maçanet-Massanes >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional