Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Bellvitge Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Bellvitge

01

serveis de l'estació: Estació semiadaptada a PMR
   
 

 


Situació de l'estació Bellvitge a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació de Bellvitge de la línia L1 del metro de Barcelona forma part del tram Av.Carrilet - Hospital de Bellvitge, posat en servei l'any 1989. L'estació està situada sota la Rambla de la Marina, al terme municipal de L'Hospitalet de Llobregat. El nivell superior té dos vestíbuls amb dos accessos cadascun, situats tots ells al llarg de la Rambla. Un d'aquests accessos, el de Rambla Marina/Zona esportiva, està dotat d'ascensor. Els vestíbuls disposen de taquilla, màquines de venda automàtica de bitllets i les portes de control d'accés a les andanes. La comunicació entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escales, escales mecàniques i pel costat Hospital de Bellvitge també amb ascensor. El nivell inferior consta de dues vies amb andanes laterals de 96 metres.

 Fotos

Un dels dos vestíbuls de l'estació de Bellvitge (abril 2005)

Vista general de Bellvitge des del costat Fondo (abril 2005) Vista general de Bellvitge des del costat Hospital de Bellvitge (abril 2005) Tram final de l'andana, amb petita rampa per a facilitar l'accés a PMR (abril 2005)
       
www.trenscat.com www.trenscat.com
Aquest és un dels ascensors que comuniquen l'andana amb el vestíbul (abril 2005) Unitat 4000 procedent de Fondo i amb destinació Hospital de Bellvitge fent parada a l'estació (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Hospital de Bellvitge

Av.Carrilet >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs