Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Can Serra Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Can Serra

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Can Serra a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació Can Serra de la línia L1 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1987, quan la línia es va prolongar de Torrassa a Av.Carrilet. L'estació és al subsòl del parc de Les Planes, entre el carrer de Molí i l'avinguda d'Isabel la Catòlica, al terme municipal de L'Hospitalet de Llobregat. L'estació disposa de dos accessos, un per l'avinguda de Can Serra i l'altre pel parc de Les Planes. Aquests s'uneixen en un vestíbul on hi ha la venda de bitllets i les portes control d'accés a les andanes. Del vestíbul en surt una escalinata i una escala mecànica que porta a un passadís intermedi que acaba en un distribuidor que duu a les dues andanes de l'estació, andanes de 96 metres de llarg laterals a les dues vies. Per comunicar el distribuidor amb les andanes hi ha escalinates i també escales mecàniques.

 Fotos

Vestíbul superior de Can Serra, amb les portes de control d'accés a les andanes (abril 2005)

Vista del conjunt de torniquets i portes d'entrada i sortida (abril 2005) Passadís intermig. Al fons, distribuidor cap a les dues andanes (abril 2005) Escalinata i escala mecànica (en obres en aquell moment) per baixar del nivell intermig a les andanes (abril 2005)
       
Nivell de vies a Can Serra, vist des del costat Fondo (abril 2005) Extrem de l'andana direcció Fondo, on ja hi ha marques per a la futura adaptació de l'estació a PMR (abril 2005) Una unitat de la sèrie 4000 aturada a la via 2 (abril 2005) Sortint cap a Rambla Just Oliveras i Hospital de Bellvitge (abril 2005)
       
El color blanc predomina a les estacions del tram Torrassa-Av.Carrilet (abril 2005) Una altra vista de Can Serra amb la sortida de l'andana (abril 2005) Unitat 4045 en servei 11 de la línia L1 fent parada a Can Serra (abril 2005) Tren que va cap a Fondo (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Rbla.Just Oliveras

Florida >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs