Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Rbla.Just Oliveras Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Rambla Just Oliveras

01

correspondències: renfe  
 
serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR

Situació de l'estació Rbla.Just Oliveras a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació Rambla Just Oliveras de la línia L1 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1987, quan la línia es va prolongar de Torrassa a Av.Carrilet. L'estació està situada sota la rambla Just Oliveras, entre el carrer de Parral i l'avinguda de Can Serra, al terme municipal de L'Hospitalet de Llobregat, ben bé sota les vies de la línia de via ampla de Barcelona a St.Vicenç de Calders per Vilafranca. L'estació disposa de tres accessos, un per l'avinguda de Can Serra, l'altre per la rambla Just Oliveras i el darrer pel carrer Alps que és el que queda més proper a l'estació de renfe-adif de L'Hospitalet. Aquests tres accessos s'uneixen en un sol vestíbul en el qual hi ha la venda de bitllets, les portes de control d'accés a les andanes, una cafeteria i un quiosc. L'accés a les andanes es fa mitjançant escales i escales mecàniques. El nivell inferior està format per dues vies amb andanes laterals de 95 metres de longitud.

 Fotos

Ampli vestíbul de l'estació, amb el quiosc i la cafeteria (abril 2005)

Portes de sortida (abril 2005) La comunicació entre vestíbul i andanes es fa mitjançant escales i escales automàtiques (abril 2005) Visió general de Rambla Just Oliveras des de l'andana de la via 2 i pel costat Fondo (abril 2005)
       
Equipament estàndard de totes les estacions, on hi ha plànols, informació un intèrfon de comunicació (abril 2005) Tren de la L1 procedent d'Hospital de Bellvitge fent parada a Rambla Just Oliveras (abril 2005) Semàfor verd. El tren és a punt de sortir (abril 2005) Unitat 4001, fent el tren 15 de la línia L1 parat a l'estació (abril 2005)
       
www.trenscat.com www.trenscat.com
L'estació des del costat Hospital de Bellvitge (abril 2005) Metro parant a la via 2, anant direcció Hospital de Bellvitge (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Av.Carrilet

Can Serra >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs