Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Santa Coloma Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Santa Coloma

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Santa Coloma a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació Santa Coloma de la línia L1 del metro de Barcelona es va inaugurar servei l'any 1983 en què la línia es va prolongar des de Torras i Bages. L'estació és a sota el passeig Llorenç Serra a la cruïlla amb el carrer Sant Carles i la plaça de la Vila, al terme municipal de Santa Coloma de Gramanet. L'estació té un accés a l'avinguda Santa Coloma, un altre al passeig Llorenç Serra i un darrer a la plaça de la Vila. Aquests accessos conflueixen en un gran vestíbul en el que hi ha les taquilles, venda automàtica de bitllets, diversos establiments i les portes de control d'accés a les andanes. Aquestes últimes queden a un nivell inferior i està format per dues vies amb andanes laterals de 99 metres de llarg. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates i escales mecàniques.

 Fotos

El vestíbul amb les portes d'entrada i sortida (abril 2005)

Escalinates i escales mecàniques entre l'andana de la via 1, direcció Fondo, i el vestíbul (abril 2005) Accés a l'andana de la via 2, la que va cap a Hospital de Bellvitge (abril 2005) Vista general de la parada, des del costat Baró de Viver (abril 2005)
       
Un tren que va a Hospital de Bellvitge arriba a l'estació (abril 2005) Una unitat 4000 sortint cap a Barcelona (abril 2005) Vista de l'estació des del costat Fondo (abril 2005) Un metro arriba a Santa Coloma des de Baró de Viver (abril 2005)
       
Semàfor en vermell. Cal esperar que el metro anterior surti de Fondo (abril 2005) Portes obertes. Ja queda poca gent al tren per anar fins a Fondo (abril 2005) Semàfor en verd. El tren precedent ja ha sortit de Fondo (abril 2005) Tren estacionat a la via 2 de l'estació de Santa Coloma (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Baró de Viver

Fondo >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs