Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Torrassa Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Torrassa

01

correspondència amb línies de metro TMB: L9 sud Aeroport T1 - Zona Universitària    
 
serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR

Situació de l'estació Torrassa a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació Torrassa de la línia L1 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1983, amb la prolongació de la línia des de Bordeta (antiga estació a l'aire lliure encara existent entre Sta.Eulàlia i Mercat Nou). L'estació està situada sota l'avinguda Catalunya, entre els carrers Almeria i Rosalia de Castro, al terme municipal de L'Hospitalet de Llobregat. L'estació té dos accessos, un a Torrent Gornal/Teide i l'altre a Rosalia de Castro. Els dos accessos s'uneixen formant un vestíbul en el qual hi ha la venda de bitllets i les portes control d'accés a les andanes. El nivell inferior està format per dues vies amb andanes laterals de 96 metres de longitud a les quals s'accedeix des del vestíbul mitjançant escalinates i escales mecàniques.

 Fotos

Vestíbul de Torrassa amb els torniquets de control d'accés (abril 2005)

L'enllaç entre les andanes i el vestíbul (abril 2005) Des de davant de l'accés a l'andana de la via 2 (abril 2005) Vista general de Torrassa, des del costat Fondo (abril 2005)
       
Vista des del costat Hospital de Bellvitge (abril 2005) El túnel mirant cap a Florida (abril 2005) 4009 fent parada a Torrassa (abril 2005) Mentre un tren està estacionat a la via 1, per la via 2 n'entra un altre (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Florida

Santa Eulàlia >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs