Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Trinitat Vella Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Trinitat Vella

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Trinitat Vella a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació Torras i Bages de la línia L1 del metro de Barcelona es va inaugurar servei l'any 1983 en què la línia es va prolongar de Torras i Bages a Santa Coloma. L'estació és a sota la part nord del nus de la Trinitat. L'estació té dos accessos, un per la via Barcino i l'altre pel parc del nus de la Trinitat. Aquests accessos conflueixen en un únic vestíbul amb una complexa i moderna estructura. De fet l'estació va ser reconstruida l'any 1992 i l'accés de Via Barcino al vestíbul compta amb escales mecàniques i un ascensor. A un nivell inferior hi ha dues vies amb andanes laterals de 94 metres de llarg. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates, escales mecàniques i ascensors.

 Fotos

El vestíbul amb els torniquets d'entrada i sortida i la complexa estructura metàl·lica (abril 2005)

Una altra vista del vestíbul (abril 2005) Mòdul estàndard amb plànols de la zona i intèrfon. A la dreta la sortida (abril 2005) Unitat 4076 en servei 116 estacionada a la via 1 de Trinitat Vella (abril 2005)
       
Un tren que ve de Fondo entra a l'estació (abril 2005) Cap d'un metro que va cap a Hospital de Bellvitge (abril 2005) Extrem de l'andana amb petita rampa per facilitar l'accés a PMR (abril 2005) Encreuament de trens a Trinitat Vella (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Torras i Bages

Baró de Viver >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs