Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L2 > Artigues | Sant Adrià Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Artigues | Sant Adrià

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Artigues | Sant Adrià a la línia L2 (mapa base: wefer.com)L'estació Artigues | Sant Adrià de la línia L2 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1985, formant part aleshores de la línia L4 i amb el nom de Joan XXIII, amb l'obertura del tram entre La Pau i Pep Ventura. L'any 2002, aquest tram de la L4 es va integrar a la línia L2, adoptant ja el nom actual d'Artigues | Sant Adrià. L'estació està sota l'avinguda Alfons XIII, entre l'avinguda Joan XXIII i el carrer Guasch, al terme municipal de Badalona, malgrat el nom de la parada. Disposa de dos accessos, un per la carretera de Santa Coloma (amb ascensor) i un altre per l'avinguda Joan XXIII, que s'uneixen en un sol vestíbul situat al costat Verneda, dotat de les màquines de venda de bitllets i les portes de control d'accés a les andanes. Els metros circulen per un nivell inferior, format per dues vies i andanes laterals de 93 metres de longitud. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates, escales mecàniques i ascensors.

 Fotos

El vestíbul de l'estació (maig 2005)

Des de l'andana de la via 1, amb un tren que de Pep Ventura (maig 2005) La 2004 aturada a l'estació badalonina (maig 2005) Frontal d'una unitat 2000 amb un dels ascensors de l'estació al fons (maig 2005)
       
Túnel cap a Sant Roc (maig 2005) Des de l'andana de la via 1 costat Sant Roc (maig 2005) Cua del tren (maig 2005) 2100 fent parada a l'estació abans de seguir cap a Paral·lel (maig 2005)
       
Encreuament de trens (maig 2005) Rètol de l'estació, indicant clarament que l'estació és a Badalona (maig 2005) Vista general (maig 2005) Túnel cap a Verneda, amb les escales i escales mecàniques (maig 2005)

direcció Paral·lel

Índex Línia L2

direcció Badalona Pompeu Fabra

< Verneda

Sant Roc >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs