Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L2 > Encants Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Encants

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Encants a la línia L2 (mapa base: wefer.com)L'estació Encants de la línia L2 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1997, amb l'obertura del tram entre Sagrada Família i La Pau. L'estació està al subsòl del carrer València, entre Dos de Maig i Independència amb vestíbul únicament al costat Sagrada Família. Compta amb dos accessos, al carrer Dos de Maig cantonada amb València però un és al costat mar i un alt al costat muntanya. Al vestíbul hi ha les màquines de venda de bitllets, les portes de control d'accés a les andanes i un quiosc. A un nivell inferior circulen els combois del metro, nivell format per dues vies amb andanes laterals. L'enllaç entre vestíbuls i andanes es fa mitjançant escales, escales mecàniques i ascensors.

 Fotos

Una vista del vestíbul de l'estació d'Encants (maig 2005)

El vestíbul un cop passades les barreres tarifàries (maig 2005) Escales i escales mecàniques enllacen vestíbul i andanes (maig 2005) Punt de sortida de l'andana, amb ascensor al fons (maig 2005)
       
Vista general des del costat Sagrada Família de la via 1 (maig 2005) Túnel cap a Clot amb un tren venint d'aquesta estació, de la que se'n pot veure la il·luminació al fons (maig 2005) La primera de les unitats 2100 estacionada a Encants (maig 2005) Sortint cap a Sagrada Família i Paral·lel (maig 2005)
       
El comboi número 13 dels circulant per la L2 en aquell moment arribant a l'estació d'Encants des de Paral·lel (maig 2005) Mentre un tren surt cap a Sagrada Família l'altre resta estacionat a la via 1 de l'estació (maig 2005) Una de les poques unitats sèrie 2000 que circulen per la L2 entrant a Encants procedent de Pep Ventura (maig 2005) Unitat 2156 a punt de sortir de l'estació cap a Sagrada Família (maig 2005)
       
Corba tancada a la sortida d'Encants cap a Sagrada Família, amb un tren procedent d'aquesta última (maig 2005) Unitat 2116 a l'estació (maig 2005) Vista general d'Encants des de l'andana de la via 2 costat Clot (maig 2005) Tren que ve de Pep Ventura i va cap a Paral·lel estacionat a la via 2 d'Encants (maig 2005)

direcció Paral·lel

Índex Línia L2

direcció Badalona Pompeu Fabra

< Sagrada Família

Clot >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs