Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L2 > Sagrada Família Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Sagrada Família

01

correspondència amb línies de metro TMB: L5 Cornellà Centre - Vall d'Hebron
 
serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR

Situació de l'estació Sagrada Família a la línia L2 (mapa base: wefer.com)L'estació Sagrada Família de la línia L2 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1995, amb l'obertura del primer tram de línia des de l'estació de Sant Antoni. L'estació està al subsòl del carrer Marina, entre Mallorca i Provença i té accessos per cada extrem. Al costat Monumental compta amb un accés des del carrer Mallorca cantonada amb Marina, dotat d'ascensor, que condueix a un vestíbul. A l'altre costat de l'estació (costat Encants) hi ha un altre vestíbul que enllaça amb la línia L5 del metro i té un accés des del carrer Provença. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals. L'estació té la peculiaritat que l'andana direcció Pep Ventura és força més ampla que l'andana direcció Paral·lel. L'enllaç entre vestíbuls i andanes es realitza mitjançant escales, escales mecàniques i pel costat Monumental també amb ascensor.

 Fotos

Ampli vestíbul del carrer Marina cantonada amb Mallorca (maig 2005)

Una altra vista del mateix vestíbul. Per aquí hi passen molts turistes (maig 2005) Andana direcció Pep Ventura. Tal com es pot veure, és més ampla que l'andana direcció Paral·lel (maig 2005) Indicadors de sortida i curiós pictograma per indicar la sortida cap al temple de la Sagrada Família (maig 2005)
       
La 2120 fent parada a la via 2 de l'estació circulant cap a Paral·lel (maig 2005) Mentre un tren surt, una unitat de la sèrie 2000 para a Sagrada Família (maig 2005) Tren que ve de Paral·lel entrant a la via 1 de l'estació (maig 2005) Vestíbul del costat Encants de l'estació (maig 2005)
       
www.trenscat.com www.trenscat.com
Cua d'un tren estacionat a Sagrada Família anant cap a Paral·lel (maig 2005) Mòdul estàndard amb plànols i intèrfon (maig 2005)

direcció Paral·lel

Índex Línia L2

direcció Badalona Pompeu Fabra

< Monumental

Encants >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs