Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L3 > Les Corts Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Les Corts

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Les Corts a la línia L3 (mapa base: wefer.com)L'estació Les Corts de la línia L3 del metro de Barcelona va estrenar-se l'any 1975, amb la posada en servei del tram entre Sants Estació i Zona Universitària. Està situada sota el carrer Joan Güell, entre la Travessera de les Corts i el carrer de Can Bruixa. L'estació disposa de dos accessos, un per la Travessera de les Corts i l'altre al carrer Joan Güell, que s'uneixen en un sol vestíbul central. Els metros circulen per un nivell inferior, format per dues vies amb andanes laterals de 95 metres de llarg. Les dues vies estan separades per un mur (túnel doble), donant lloc a una estació de les anomenades amb doble volta. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es realitza mitjançant dos conjunts d'escalinates i escales mecàniques a cada andana.

 Fotos

El vestíbul de l'estació (maig 2005)

El vestíbul un cop superades les barreres tarifàries (maig 2005) Primer tram d'escalinates per baixar del vestíbul al parell d'escales que baixen a l'andana (maig 2005) Per baixar a cada andana disposem de dos accessos, dotats d'escales i escales mecàniques (maig 2005)
       
Conjunt d'escala mecànica i escalinata (maig 2005) Nau de la via 2 (maig 2005) Un tren que ve de Zona Universitària entrant cap a l'altra nau (maig 2005) En 50 segons arribaria el següent tren direcció Zona Universitària (maig 2005)
       
www.trenscat.com www.trenscat.com
Nau de la via 1 amb un tren sortint cap a Canyelles (maig 2005) Metro que ve de Zona Universitària arribant a Les Corts (maig 2005)

direcció Zona Universitària

Índex Línia L3

direcció Trinitat Nova

< Maria Cristina

Plaça del Centre >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs