PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > lÝnia L3 > Plaša del Centre PÓgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Plaša del Centre

01

serveis de l'estaciˇ: Estaciˇ adaptada a PMR
   

Situaciˇ de l'estaciˇ Plaša del Centre a la lÝnia L3 (mapa base: wefer.com)L'estaciˇ Plaša del Centre de la lÝnia L3 del metro de Barcelona va estrenar-se l'any 1975, amb la posada en servei del tram entre Sants Estaciˇ i Zona UniversitÓria. EstÓ situada sota el carrer BerlÝn, entre Vallespir i Comtes de Bell-lloc. L'estaciˇ disposa de dos accessos, un al costat muntanya i l'altre al costat mar de la plaša del Centre, que s'uneixen en un sol vestÝbul central. Els metros circulen per un nivell inferior, format per dues vies amb andanes laterals de 94 metres de llarg. L'enllaš entre el vestÝbul i les andanes es realitza mitjanšant dos conjunts d'escalinates i escales mecÓniques a cada andana.

 Fotos

El vestÝbul de l'estaciˇ (maig 2005)

Entrada a les escales i escales mecÓniques que baixen a l'andana direcciˇ Zona UniversitÓria (maig 2005) Una altra vista del vestÝbul (maig 2005) AccÚs a l'andana (maig 2005)
       
Unitat 3000 que va cap a Canyelles entrant a l'estaciˇ (maig 2005) Detall de la decoraciˇ de l'estaciˇ, constru´da el 1975 (maig 2005) Un tren que va a Zona UniversitÓria entrant a Plaša del Centre (maig 2005) Metro que va a Canyelles parat a la via 1 (maig 2005)
       
www.trenscat.com www.trenscat.com
Detall de l'andana de la via 2, amb l'accÚs i el m˛dul estÓndard amb plÓnols i intŔrfon (maig 2005) Metro que ve de Zona UniversitÓria arribant a Plaša del Centre (maig 2005)

direcciˇ Zona UniversitÓria

═ndex LÝnia L3

direcciˇ Trinitat Nova

< Les Corts

Sants Estaciˇ >

PÓgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs