Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L4 > Besòs Mar Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Besòs Mar

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Besòs Mar a la línia L4 (mapa base: wefer.com)L'estació Besòs Mar (antigament denominada Mina) de la línia L4 del metro de Barcelona va posar-se en servei l'any 1982 amb la prolongació de la línia entre Selva de Mar i La Pau. La parada està situada sota el carrer Alfons el Magnànim, entre els carrers Lluís Borrassà i Ferrer Bassa i té un vestíbul a cada extrem de l'estació. Al costat mar disposa d'un accés per Alfons el Magnànim/Ferrer Bassa i al costat muntanya disposa d'un accés per Alfons El Magnànim/Jaume Fabrer. Els combois del metro circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 93 metres de llarg. L'enllaç entre els vestíbuls i les andanes es realitza mitjançant escalinates i curiosament es realitza l'enllaç entre cada vestíbul i el carrer a més de mitjançant escales també usant escales mecàniques.

 Fotos

El vestíbul del costat sud de l'estació de Besòs Mar (juny 2005)

Una altra vista del mateix vestíbul, amb la taquilla a l'esquerra (juny 2005) L'accés a l'andana de la via 1, per un lateral (juny 2005) Metro que ve de La Pau entrant a Besòs Mar (juny 2005)
       
Unitat 1100 amb les portes obertes a punt de sortir (juny 2005) Sortint ràpidament cap a Trinitat Nova (juny 2005) Enllaç entre el vestíbul i l'accés a l'andana de la via 2 (juny 2005) S'estan instal·lant rampes a l'estació per facilitar l'accés (juny 2005)
       
Metro entrant a la via 2, circulant direcció La Pau (juny 2005) Vista general de l'estació, on dominen els tons blaus (juny 2005) Una altra vista de la parada (juny 2005) Una 1100 que ve de La Pau arribant a Besòs Mar (juny 2005)
       
www.trenscat.com
Les 1100 sempre circulen acoblades en composició 3+2 (juny 2005) Mòdul estàndard amb informació, plànols i intèrfon (juny 2005) Obrint portes (juny 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L4

direcció La Pau

< El Maresme | Fòrum

Besòs >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs