Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L4 > Besòs Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Besòs

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Besòs a la línia L4 (mapa base: wefer.com)L'estació Besòs de la línia L4 del metro de Barcelona va posar-se en servei l'any 1982 amb la prolongació de la línia entre Selva de Mar i La Pau. La parada està situada sota el triangle que formen la Gran Via, la carretera de Mataró i la Rambla de Prim i té un sol vestíbul a l'extrem La Pau de l'estació. Aquest vestíbul té dos accessos, un al costat mar de la Gran Via i l'altre al costat muntanya, mitjançant un llarg passadís per sota l'autopista de Mataró. Els combois del metro circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 93 metres de llarg. L'enllaç entre els vestíbuls i les andanes es realitza mitjançant escalinates i també usant una escala mecànica entre l'andana de la via 2 (direcció La Pau) i el vestíbul.

 Fotos

Ampli vestíbul de l'estació de Besòs, amb els torniquets d'entrada (juny 2005)

Una altra vista del vestíbul, un cop superats els torniquets (juny 2005) Vista general de l'estació des del costat La Pau, amb un tren entrant (juny 2005) La 1206 esperant via lliure per entrar a La Pau, el seu final de línia (juny 2005)
       
Unitat 1100 que ve de La Pau entrant a Besòs (juny 2005) Termòmetre de la línia (juny 2005) Un metro de la línia L4 amb les portes obertes a punt de sortir cap a La Pau (juny 2005) Creuament de metros (juny 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L4

direcció La Pau

< Besòs Mar

La Pau >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs