Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L4 > Poblenou Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Poblenou

01

serveis de l'estació: Estació no adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Poblenou a la línia L4 (mapa base: wefer.com)L'estació Poblenou de la línia L4 del metro de Barcelona va posar-se en servei l'any 1977, amb la prolongació de la línia de Barceloneta a Selva de Mar. La parada està situada sota el carrer Pujades, entre Bilbao i Lope de Vega i té un sol vestíbul situat al costat Llacuna. Aquest vestíbul, que té un sol accés des del carrer Bilbao, té despatx per al cap d'estació, màquines de venda de bitllets, els torniquets de control d'accés a les andanes i un bar. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 93 metres de longitud. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates i en el cas de l'andana de la via 2 també mitjançant escales mecàniques.

 Fotos

Els torniquets on cal validar el títol de transport per entrar a l'andana (juny 2005)

Indicadors de direcció dels trens, per tal d'escollir andana (juny 2005) Una altra vista del vestíbul des del pas sobre les vies (juny 2005) L'estació amb un tren de la sèrie 1000 que va a La Pau (juny 2005)
       
El túnel cap a Selva de Mar i La Pau (juny 2005) Un comboi del metro que va Trinitat Nova entrant a Poblenou (juny 2005) Escalinates i escales mecàniques enllacen vestíbul i via 2 (juny 2005) La unitat 1127 fent parada a l'estació de Poblenou (juny 2005)
       
Sortint cap a Trinitat Nova (juny 2005) Mòdul estàndard amb plànols, informació i intèrfon (juny 2005) Termòmetre de la línia a l'andana direcció Trinitat Nova (juny 2005) Tren procedent de La Pau entrant a tota velocitat a Poblenou (juny 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L4

direcció La Pau

< Llacuna

Selva de Mar >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs