Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L4 > Selva de Mar Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Selva de Mar

01

correspondència: TRAM T4 Ciutadella|Vila Olímpica - Estació de Sant Adrià
 
serveis de l'estació: Estació no adaptada a PMR

Situació de l'estació Selva de Mar a la línia L4 (mapa base: wefer.com)L'estació Selva de Mar de la línia L4 del metro de Barcelona va posar-se en servei l'any 1977, amb la prolongació de la línia des de Barceloneta. La parada està situada sota el carrer Pujades, entre els carrers Provençals i Selva de Mar i té un sol vestíbul al costat La Pau. L'accés es realitza pel carrer Selva de Mar que porta a l'únic vestíbul de l'estació, dotat de taquilla i dels torniquets de control d'accés a les andanes. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 94 metres de llarg. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es realitza mitjançant escales i en el cas de l'andana de la via 1 també mitjançant una escala mecànica. L'enllaç amb el tramvia es realitza per l'exterior, utilitzant el carrer Selva de Mar i l'avinguda Diagonal.

 Fotos

El vestíbul de l'estació (juny 2005)

Una altra vista del mateix vestíbul, al costat La Pau de l'estació (juny 2005) Tren vist des del pas superior entre andanes i que també enllaça amb el vestíbul (juny 2005) Sortida de la via 1, dotada d'escales i escales mecàniques (juny 2005)
       
Vista general de l'estació des de l'andana de la via 1 (juny 2005) L'estació aquest cop des de l'andana de la via 2, costat La Pau (juny 2005) El 1138 fent parada a Selva de Mar, circulant direcció Trinitat Nova (juny 2005) 3 minuts 14 segons per al proper tren direcció La Pau (juny 2005)
       
Termòmetre de línia, encara col·locat a la vora de la via (juny 2005) Tren que ve de La Pau entrant a Selva de Mar (juny 2005) Unitat 1100 estacionada a la via 2 de Selva de Mar (juny 2005) Mòdul estàndard amb plànols, informació i intèrfon (juny 2005)
       
www.trenscat.com www.trenscat.com
1100 entrant a Selva de Mar (juny 2005) Tren estacionat a la via 1 (juny 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L4

direcció La Pau

< Poblenou

El Maresme | Fòrum >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs