Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L4 > Via Júlia Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Via Júlia

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Via Júlia a la línia L4 (mapa base: wefer.com)L'estació Via Júlia de la línia L4 del metro de Barcelona, anteriorment anomenada Roquetes, va posar-se en servei l'any 1982, amb la prolongació de la línia des de Guinardó. La parada està situada sota la Via Júlia, entre els carrers Joaquim Valls i Argullós, amb vestíbul a cada extrem de l'estació. Al costat Trinitat Nova hi ha un accés per Via Júlia/Joaquim Valls que porta a un vestíbul. A l'altra banda, al costat Llucmajor, hi ha un altre vestíbul amb accés en aquest cas per Via Júlia/Batllori. Els metros circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 97 metres de longitud. L'enllaç entre els vestíbuls i les andanes es realitza mitjançant escales i en el cas de l'enllaç entre l'andana de la via 1 (direcció Trinitat Nova) també mitjançant escales mecàniques.

 Fotos

Vestíbul de l'estació de Via Júlia, amb accés per Joaquim Valls (maig 2005)

L'estació des del costat Trinitat Nova (maig 2005) Metro sortint cap a l'estació de Trinitat Nova (maig 2005) Rètols indicadors de l'estació de Via Júlia (maig 2005)
       
L'andana pel costat Llucmajor, amb l'accés a aquesta (maig 2005) Tren que ve de La Pau entrant a l'estació (maig 2005) Un tren que no admet passatge parat a la via 1, anant cap a tallers (maig 2005) Tren vist des de l'accés a l'andana de la via 1 (maig 2005)
       
Unitat 1100 que ve de Trinitat Nova entrant a l'estació (maig 2005) Metro estacionat a la via 2 (maig 2005) Sortint cap a La Pau (maig 2005) Metro obrint portes a la seva arribada a Via Júlia (maig 2005)
       
Sortida cap al vestíbul sud, amb accés des del carrer Batllori (maig 2005) Proper tren... més de 7 minuts d'espera (maig 2005) Accés a l'andana direcció Trinitat Nova des de l'andana oposada (maig 2005) 1100 amb destinació La Pau estacionada a la via 2 (maig 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L4

direcció La Pau

< Trinitat Nova

Llucmajor >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs