Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L5 > Sant Ildefons Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Sant Ildefons

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Sant Ildefons a la línia L5 (mapa base: wefer.com)L'estació Sant Ildefons de la línia L5 del metro de Barcelona va posar-se en servei l'any 1976, amb l'allargament de la línia des de Pubilla Cases. La parada està situada sota l'avinguda República Argentina, entre la plaça Sant Ildefons i el carrer Camèlia, al terme municipal de Cornellà de Llobregat. Té un sol vestíbul a la part central, que disposa de dos accessos, un a l'avinguda República Argentina i l'altre al Mercat de Sant Ildefons. El vestíbul disposa de màquines de venda de bitllets, torniquets de control d'accés, despatx per al cap d'estació i diversos locals comercials. Els trens circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 94 metres de llarg. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates i en el cas de l'andana de la via 2 també usant una escala mecànica.

 Fotos

El vestíbul de l'estació (juny 2005)

Una altra vista del vestíbul passades les barreres tarifàries (juny 2005) Enllaç entre vestíbul i andana de la via 2 (juny 2005) A l'estació encara queden reminiscències de senyalètica dels anys 70 (juny 2005)
       
Proper tren direcció Horta entra a l'estació de Sant Ildefons (juny 2005) Indicador de via per la qual està muntat l'itinerari, ja que a la següent estació, Can Boixeres, hi ha unes cotxeres i per tant diverses vies per on anar (juny 2005) Tren obrint portes a la via 2 (juny 2005) Detall de l'accés mitjançant escalinata del vestíbul a l'andana de la via 1, on circulen els trens que van cap a Horta (juny 2005)
       
www.trenscat.com www.trenscat.com
Vista general de la parada, des del costat Cornellà (juny 2005) Una unitat 1000 fent la seva entrada a l'estació cornellanenca (juny 2005)

direcció Cornellà Centre

Índex Línia L5

direcció Vall d'Hebron

< Gavarra

Can Boixeres >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs