Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou > Hostalric
xarxa de via ampla
02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou
codi estació: 79107

 
   


Mostra Estacions adif Comarques Gironines en un mapa més gran
L'estació d'Hostalric (PK 171,0 de la línia Tarragona-Barcelona-Portbou) es situa al nord del nucli urbà de la població. El tren va arribar per primera vegada a Hostalric l'any 1860 amb l'entrada en servei del tram de Granollers a Maçanet. L'estació actualment disposa únicament de les dues vies generals (vies 1 i 2) amb andanes laterals parcialment cobertes per marquesines metàl·liques, comunicades mitjançant un pas a nivell. L'edifici de viatgers es situa a la dreta de les vies, mirant sentit Portbou, i és d'una sola planta acollint un bar-cafeteria i despatx de bitllets integrats. Completen les instal·lacions del baixador d'Hostalric una zona d'aparcament de vehicles.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
L'edifici de viatgers d'Hostalric vist des de les andanes (agost 2004) Tren Arco direcció Barcelona amb les portes de cua anormalment obertes... (agost 2004) Unitat 440 en doble arribant a Hostalric procedent de Portbou (agost 2004) La mateixa composició vista des de la cua (agost 2004)

La 269-077 remolca un tren de contenidors direcció Barcelona (agost 2004) Vista de la cua del tren de cotnenidors (agost 2004) Un Catalunya Exprés passa sense fer parada per Hostalric (agost 2004) La parella d'automotors sèrie 448 reformats segueixen cap a Barcelona (agost 2004)

Una 440 parada a la via 1 de l'estació (agost 2004) Via lliure (agost 2004) El Catalan Talgo puja direcció Portbou remolcat per la 252-043 (agost 2004) Cua del bonic Talgo (agost 2004)

direcció Granollers/Barcelona Índex Línia 02 direcció Girona/Portbou
< Riells i Viabrea-Breda Maçanet-Massanes >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional