Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L3 > Drassanes Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Drassanes

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Drassanes a la línia L3 (mapa base: wefer.com)L'estació Drassanes de la línia L3 del metro de Barcelona va estrenar-se l'any 1968, amb l'entrada en servei de la prolongació de la línia des de Liceu. L'estació està sota el Portal de Santa Madrona, entre l'avinguda Drassanes i la Rambla i està formada per un sol nivell, ja que el mar està molt a prop. En aquest nivell hi ha dues vies amb andanes laterals de 90 metres de llarg, vies separades per columnes rodones de formigó. Les andanes estan unides mitjançant un pas inferior però cadascuna d'elles té el seu propi vestíbul. L'andana direcció Zona Universitària (via 2) disposa d'un vestíbul amb accessos des de Drassanes i des de Santa Madrona. L'andana direcció Canyelles (via 1) té el vestíbul amb un sol accés des del passeig central de la Rambla.

 Fotos

El vestíbul del costat mar o el de l'andana de la via 1 (maig 2005)

Una altra vista del mateix vestíbul de Drassanes (maig 2005) Tren que ve de Zona Universitària fent creuament a l'estació (maig 2005) Comboi amb les portes obertes, a l'andana direcció Canyelles (maig 2005)
       
Sortint cap a Liceu, enfilant la Rambla (maig 2005) L'estació amb una unitat 3000 aturada a la via 2 (maig 2005) Sortint cap a Paral·lel (maig 2005) El vestíbul del costat mar des del passadís que duu al pas inferior entre andanes (maig 2005)
       
El pas inferior vist ja des del costat muntanya, o andana via 2 (maig 2005) Vestíbul costat muntanya (maig 2005) Torniquets i màquines automàtiques de venda de bitllets (maig 2005) Metro parant a Drassanes. Observeu la gran pantalla de canalmetro (maig 2005)
       
Cap de la 3069 (maig 2005) Cua de la unitat 2000 amb frontal vermell (maig 2005) Un metro que va a Canyelles frenant per parar a Drassanes (maig 2005) L'estació des de l'andana de la via 2, costat Paral·lel (maig 2005)

direcció Zona Universitària

Índex Línia L3

direcció Trinitat Nova

< Paral·lel

Liceu >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs