PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbes˛s > El Maresme
Horaris dels trens de Catalunya
I El Maresme
 

propers tramvies
zona tarifÓria 1 
Metro de Barcelona L4 Trinitat Nova - La Pau


Mostra Trambes˛s en un mapa mÚs gran
La parada del Maresme estÓ situada al terme municipal de Barcelona, a l'avinguda Diagonal entre els carrers Josep Pla i la Rambla de Prim, al costat del centre comercial Diagonal Mar. Es va posar en funcionament el 8 de maig de 2004, amb la inauguraciˇ de la primera fase del Trambes˛s entre Estaciˇ de Sant AdriÓ i Gl˛ries. El Maresme tÚ les dues vies generals, amb una andana central entre elles i un accÚs a cada extrem. La parada disposa dels equipaments estÓndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a les andanes dotada de les mÓquines de venda de bitllets, plÓnols amb informaciˇ de la lÝnia i de la zona, intŔrfon i tambÚ la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies. Al Maresme hi ha enllaš amb la lÝnia L4 del metro.

Fotos de la parada i proximitats Av/Diagonal
Bernat BorrÓs - prohibida la reproducciˇ de les fotos sense el permÝs de l'autor
Tramvia circulant cap a Estaciˇ de Sant AdriÓ al tram final de la Diagonal amb passeig central (maig 2012) El tramvia creua el carrer Josep Pla i es situa amb les dues vies a la part central de l'avinguda juntes (maig 2012) Aturat a la parada del Maresme (maig 2012) Tramvia 06 al Maresme (maig 2012)

El tramvia que va cap a Ciutadella | Vila OlÝmpica es separa de l'altra via (maig 2012) Tramvia n˙mero 16 a la transiciˇ de circular adossat al passeig central a anar amb les dues vies juntes (maig 2012) Parada del Maresme (maig 2012) Sortint cap a F˛rum (maig 2012)

El tramvia 01 arribant a la parada del Maresme, amb el centre comercial Diagonal Mar al costat (maig 2012) Circulant sobre un tapÝs de gespa (maig 2012) Tramvia i nova torre de Telef˛nica al costat de l'edifici F˛rum (maig 2012) Tramvia 211.04 estacionat a la parada del Maresme (juny 2009)

El tramvia 13 circulant destinaciˇ Ciutadella | Vila OlÝmpica arriba a la parada (juny 2009) Tramvia estacionat a la via 2 (juny 2009) Sortint cap a Selva de Mar, Gl˛ries i Ciutadella (juny 2009) Tramvia en proves a la parada del Maresme (abril 2004)

Tramvia a la parada del Maresme, durant les proves de marxa en blanc (maig 2004) Una altra dels tramvies al Maresme (maig 2004) Sortint cap al F˛rum (maig 2004) Una altra vista de la parada del Maresme (maig 2004)

direcciˇ Ciutadella | Vila OlÝmpica

═ndex TRAMbes˛s

direcciˇ Estaciˇ de Sant AdriÓ
< Selva de Mar F˛rum >

PÓgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs
trenscat.cat Ús una pÓgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional