Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbesòs > Marina
Horaris dels trens de Catalunya
I Marina
 

propers tramvies
zona tarifària 1 
Metro de Barcelona L1 Hospital de Bellvitge - Fondo


Mostra Trambesòs en un mapa més gran
La parada de Marina està situada al terme municipal de Barcelona, a l'avinguda Meridiana entre els carrers Sardenya i Marina. Es va posar en funcionament el 14 de juliol de 2004, amb l'entrada en servei del tram de la línia entre Glòries i Ciutadella | Vila Olímpica. Marina té dues vies amb andanes laterals. La parada disposa dels equipaments estàndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a les andanes dotada de les màquines de venda de bitllets, plànols amb informació de la línia i de la zona, intèrfon i també la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies. A Marina es pot enllaçar amb la línia L1 del metro.

Fotos de la parada i proximitats Av/Meridiana
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Tramvia acostant-se a la parada de Marina pel costat Ciutadella | Vila Olímpica (juny 2009) Tramvia 09 fent parada a Marina (juny 2009) Tramvia de la línia T4 sortint cap a Auditori | Teatre Nacional (juny 2009) El tramvia 211.01 estacionat a Marina, en un trajecte de la línia T4 (juny 2009) 

El tramvia 211.04 fent parada a Marina abans de prosseguir el seu recorregut (juliol 2004)  El mateix tramvia a la rotonda de l'avinguda Meridiana i carrer Marina (juliol 2004)  Un tramvia per l'avinguda Meridiana, amb la boca del metro de Marina a l'esquerra (juliol 2004) Tramvia número 8 circulant per l'avinguda Meridiana entre Auditori i Marina (juliol 2004)

 A la rotonda entre avinguda Meridiana, Almogàvers i Marina (juliol 2004) Tramvia aproximant-se a la parada de Marina pel costat Ciutadella (juliol 2004) Unitat 211.08 a Marina, en un servei de la línia T4 a Estació de Sant Adrià (juliol 2004)  Encreuament dels tramvies números 6 i 8 (juliol 2004)

   
 Tramvia parat a Marina, en el seu trajecte de la T4 cap a Ciutadella | Vila Olímpica (juliol 2004) Sortint cap a Wellington (juliol 2004)    

direcció Ciutadella | Vila Olímpica

Índex TRAMbesòs

direcció Estació de Sant Adrià
< Wellington Auditori | Teatre Nacional >

Pàgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional