Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Clot Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Clot

01

correspondència amb línies de metro TMB: L2 Paral·lel - Badalona Pompeu Fabra  
altres correspondències:
serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR

Situació de l'estació Clot a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació Clot de la línia L1 del metro de Barcelona es va inaugurar servei l'any 1951, quan la línia es va prolongar des de Marina. L'estació està situada al subsòl de l'avinguda Merdiana, entre els carrers Aragó i València. El nivell per on passen els trens està format per dues vies i tres andanes de 90 metres de llarg de l'anomenat tipus Barcelona. Clot té un vestíbul a cada extrem de l'estació, situats a un nivell superior respecte les vies. El vestíbul del costat Glòries té un accés pel carrer Aragó, un altre per la plaça Canonge Rodó i també un passadís d'enllaç amb l'estació El Clot-Aragó de renfe-adif. Al costat Navas hi ha un altre vestíbul amb accés des del carrer València a més de diversos passadissos d'enllaç amb l'estació Clot de la línia L2, que està situada a un nivell inferior.

 Fotos

El vestíbul del costat Glòries, amb les portes de control d'accés a les andanes (abril 2005)

Vista general de l'estació on es pot veure la gran amplitud d'aquesta (abril 2005) Escalinates per accedir a les andanes (abril 2005) Vista general des de l'andana de la via 2. Es poden observar els indicadors d'enllaç amb la línia L2 del Metro (abril 2005)
       
De l'extrem Navas de l'andana de la via 2 en surt aquest enllaç directe amb la línia L2 del Metro (abril 2005) L'estació amb una unitat 4000 que va cap a Hospital de Bellvitge vista des del vestíbul costat Navas (abril 2005) Perspectiva des de l'andana central de Clot, amb un tren al fons acostant-se a l'estació (abril 2005) Tren que va a Fondo a punt d'arrencar (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Glòries

Navas >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs