Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Navas Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Navas

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Navas a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació Navas de la línia L1 del metro de Barcelona es va inaugurar servei l'any 1953, amb l'extensió de la línia des de Clot. L'estació està situada al subsòl de l'avinguda Merdiana, entre els carrers Navas de Tolosa i Biscaia. El nivell per on circulen els metros està format per dues vies i tres andanes de 90 metres de llarg de l'anomenat tipus Barcelona. Navas té un vestíbul a cada extrem de l'estació, situats a un nivell superior respecte les vies. El vestíbul del costat Clot té un accés pel carrer Navas de Tolosa i el vestíbul de l'altre extrem disposa d'un accés des del carrer Biscaia. La comunicació entre vestíbul i andanes es fa mitjançant escalinates menys en l'andana central costat Clot on a més de l'escalinata hi ha una escala mecànica.

 Fotos

El vestíbul del costat Clot, amb els torniquets i portes de control d'accés a les andanes (abril 2005)

L'estació vista des del mateix vestíbul (abril 2005) La sortida per l'andana central costat Clot compta també amb una escala mecànica (abril 2005) Vista general des de l'andana de la via 2, amb una 4000 aturada a la via 1, circulant cap a Fondo (abril 2005)
       
Vestíbul amb accés pel carrer Biscaia. Els accesos tots són al costat mar de la Meridiana ja que a l'altra banda hi ha el túnel de renfe-adif (abril 2005) Vista d'una unitat 4000 des del vestíbul del carrer Biscaia (abril 2005) Per sortir al vestíbul costat Sagrera només hi ha escalinates (abril 2005) Des de l'andana central podem triar destinació (abril 2005)
       
www.trenscat.com www.trenscat.com
Des de l'andana de la via 1 una 4000 que va a Fondo ha obert portes també a l'andana central (abril 2005) El panell electrònic no marca l'arribada d'un tren a Hospital de Bellvitge per la via 2 de Navas (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Clot

Sagrera >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs