Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Rocafort Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Rocafort

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Rocafort a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació Rocafort de la línia L1 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1926, formant part del primer tram del Ferrocarril Metropolità Transversal entre Bordeta i Catalunya. L'estació està situada sota la Gran Via, entre els carrers Rocafort i Calàbria i té dos vestíbuls, un a cada extrem de l'estació. El vestíbul situat al costat Espanya disposa de dos accessos, al carrer Rocafort a cada costat de la Gran Via. L'altre vestíbul està situat al costat Urgell i també disposa de dos accessos, un a cada costat de la Gran Via però a la cruïlla amb el carrer Calàbria. A un nivell inferior circulen els trens, format per les dues vies i andanes laterals de 88 metres de llarg. Per comunicar les andanes amb tots dos vestíbuls hi ha escalinates i també escales mecàniques.

 Fotos

Vestíbul del costat Espanya, amb sortida al carrer Rocafort (abril 2005)

El mateix vestíbul des d'un altre punt de vista (abril 2005) Unitat 4000 que va cap a Hospital de Bellvitge parada a Rocafort (abril 2005) L'estació des de l'andana de la via 1 costat Fondo (abril 2005)
       
Encreuament (abril 2005) Accés a l'andana Fondo (via 1) des del vestíbul costat Urgell (abril 2005) Un metro que ve d'Espanya i Hospital de Bellvitge entrant a Rocafort (abril 2005) Boca de túnel cap a Urgell (abril 2005)
       
Tren estacionat a Rocafort des de l'andana de la via 2 (abril 2005) Els bancs i el mòdul estàndard amb plànols i intèrfon (abril 2005) L'estació des de l'accés al vestíbul oest (abril 2005) Un tren arribant des de Fondo i Urgell (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Espanya

Urgell >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs