Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L2 > Tetuan Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Tetuan

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Tetuan a la línia L2 (mapa base: wefer.com)L'estació Tetuan de la línia L2 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1995, amb l'obertura del primer tram de línia entre Sant Antoni i Sagrada Família. Està sota la Gran Via a la part central de la plaça de Tetuan. L'estació té dos accessos, un per Casp-Passeig de Sant Joan i un altre per Diputació-Passeig de Sant Joan, aquest últim dotat d'ascensor. Tots dos accessos conflueixen en un vestíbul on hi ha les màquines de venda de bitllets i les portes de control d'accés a les andanes. A un nivell inferior al qual s'accedeix mitjançant escales, escales mecàniques i ascensor, hi ha un distribuidor que porta a les dues naus independents de què es composa aquest nivell, amb una via i andana a la dreta (segons el sentit de la marxa) cadascuna. En aquesta estació els trens circulen per l'esquerra, el contrari de l'habitual a la xarxa de metro.

 Fotos

El vestíbul de Tetuan (maig 2005)

Una altra vista del vestíbul (maig 2005) Baixada al nivell inferior (maig 2005) Escales mecàniques tant per pujar com per baixar (maig 2005)
       
Distribuidor a les dues naus que té l'estació (maig 2005) Andana de la via 1, on falten més de 5 minuts per al proper tren (maig 2005) La 2133 que va a Pep Ventura fent parada a Tetuan (maig 2005) Extrem de l'andana de la via 1, amb el característic túnel "tube" (maig 2005)
       
Nau de la via 2 (maig 2005) Unitat 2144 parada a Tetuan abans de seguir viatge cap a Paral·lel (maig 2005) Vista de la nau amb el característic estil d'aquesta part de la L2 (maig 2005) Un metro sortint cap a Passeig de Gràcia (maig 2005)

direcció Paral·lel

Índex Línia L2

direcció Badalona Pompeu Fabra

< Passeig de Gràcia

Monumental >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs